Reacties van klanten

Voor de planning en realisatie van een volledige emigratie naar Portugal hadden we minder dan een week de tijd. Door ´Uythoven verhuizingen´ konden we ons focussen op allerlei andere heel belangrijke zaken. Zij hebben namelijk de gehele inboedelverhuizing van 23m3 volledig en fantastisch gerealiseerd. Van A to Z was alles meer dan in orde. Het verpakken, collecteren, bewaren, transporteren en afleveren van onze spullen ging zonder enige stress. ...precies wat je nodig hebt want een dergelijke verhuizing is natuurlijk niet niks. Zowel de materialen (vrachtwagens) als het personeel zijn van ongekend hoog niveau. Een vriend van me hier in Portugal zag dat en was ook snel overtuigd. Hij heeft vervolgens ´Uythoven´ ook niet veel later wat spullen laten overbrengen met hetzelfde geweldige resultaat. Jullie bedrijf is voor iedereen een aanrader!
Mvrgr, Mike Bosman
Almancil  Oktober - 2009


Wij zijn in augustus door Jan Uythoven verhuist en we kunnen kort maar krachtig zijn: WAT EEN SERVICE!
Ultieme klantvriendelijkheid in combinatie met een scherpe prijs! Wij kunnen iedereen de firma Uythoven aanbevelen.

Frank en Annebel de Groot
Benalmadena Augustus 2009


Hallo Jan,
Ik ben uitermate tevreden gewest over mijn verhuizing. De man die de dozen kwam brengen, prima in orde en hij had tips  m.b.t. het inpakken.
De mannen die mijn spullen kwamen ophalen,uitermate vriendelijk en zeer hulpvaardig en beleefd.
Bij de aflevering ging eigenlijk alles hetzelfde. Erg aardige jongens en uitermate behulpzaam.
  
Groetjes  Clety
Veghel Mei - 2009


Geachte heer Uythoven, beste Jan,
onze verhuizing van Hoofddorp / Nederland naar Vidais / Portugal is achter de rug. Eerlijk gezegd is zo'n evenement spannender dan we in eerste instantie hadden bedacht. Een verhuizing is sowieso ingrijpend en stressvol, maar dat je je huisraad een week aan een ander moet toevertrouwen en dat je dierbare spullen 'ergens in Europa' zijn, was een hele bijzondere, spannende ervaring.
We willen je vanuit de grond van ons hart bedanken voor je persoonlijke benadering, de prima communicatie en natuurlijk, wat uiteindelijk je vak is, voor de rimpelloze uitvoering van het transport van onze huisraad.
Graag willen wij je teruggeven dat het vertrouwen door jouw persoonlijke afhandeling en door de kleinschaligheid van je bedrijf, ons het meeste bijblijft.
Een aanrader voor een ieder die een betrouwbaar verhuisbedrijf zoekt.

Vriendelijke groet,
Dick en Lilian van Eck
Vidais Portugal - augustus 2009


 
   

Uythoven Internationale verhuizingen

Nieuwe Maasdijk 10
5256NX Heusden
Tel. +31 (0)416 769000
Tel. +31 (0) 6 23677952
e-mail info@verhuizen-naar-portugal.nl
De Kwakel 2009
Eerst met de veerpont naar de verhuisauto
en dan op weg naar Madrid